Pressemeldinger og Nyheter

Paragon Group acquires NetPrint

tallships

Pressemelding mars-2015
 
Nytt om NetPrint

NetPrint sentraliserer produksjonen 
NetPrint har besluttet at produksjonen – av hensyn til både kvalitet, driftssikkerhet, leveringsdyktighet, effektivitet og inntjening 
– skal samlokaliseres og betjenes av våre produksjonsapparat i de store byene; Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. 

All betjening av kunder og produksjon i Oslo og omegn blir derfor ivaretatt av vårt printsenter på Helsfyr. Vårt salgsapparat i Region Øst vil ivareta alle kunder i hele dette distriktet samt søke nye arenaer for å tilby våre produkt i regionen forøvrig. Jær-regionen er i vekst og mye spennende skjer i næringsliv og industri sørover mot Egersund. Avdelingen på Bryne vil ivareta dette distriktet som tidligere, mens produksjonen blir håndtert av avdelingen i Luramyrveien i Stavanger/Sandnes. Region Vest vil for øvrig betjene Stavanger/Sandnes med omegn samt Bergensregionen. Region Sør, representert ved vår avdeling i Kristiansand har et stort oppland i de sørlige fylkene. For øvrig har NetPrint har formalisert samarbeid med grafiske bedrifter i flere store norske byer.

NetPrint har gjennom lang tid betjent mange store, nasjonale kunder via våre produksjonsenheter. Vi er stolte av at vi i 2015 har signert flere avtaler med for oss nye, store, nasjonale kunder. Felles produksjonssenter vil styrke fleksibilitet, kvalitet og effektivitet som skal resultere i sunn og forsvarlig drift for fremtiden. Vårt produktspekter blir som tidligere; vi tilbyr grafiske produkt fremstilt både digitalt og via offset. Vi skal levere produkter og tjenester som synliggjør kundens budskap effektivt og visuelt.

Kom innom oss for en prat på et av våre salgs- og kundesentre. 

Dine idéer vårt engasjement.


 
Stavanger, mars 2015

Pressemelding 27/5-14
 
NetPrint har i dag inngått samarbeid med Printo as i Kristiansand. Printo blir nå en fullverdig deltaker i kjeden og vil få ansvaret for å betjene Netprint sine kunder i regionen. Med Printo som deltaker vil kjeden nå kunne betjene sine landsdekkende kunder på en optimal måte også i Sørlandsregionen .
Avtalen medfører at NetPrint tiltrer som aksjonær i selskapet. Printo skifter som følge av denne avtale navn til NetPrint Kristiansand as.
 
Printo as ble etablert i 1997 som leverandør/produsent av industriell produktmerking og visuell kommunikasjon. Selskapet har i en årrekke vært ledende leverandør av 3D skilt og spesialetiketter for produktmerking til kunder i hele landet. Samarbeidet vil gjøre Printo til en komplett Netprint bedrift og selskapet vil tre inn i kjedens landsdekkende leveringsavtaler.
 
NetPrint vil med dette befeste sin posisjon som en av Norges ledende leverandører innen visuell kommunikasjon og digitale løsninger. Kjeden er nå representert i alle landsdeler og ser fremover mot spennende muligheter i et voksende marked.
NetPrint kjeden omsetter i dag for over 100 mill i Norge.
 
For ytterligere informasjon ta kontakt med:
NetPrint Norge as, ved styrets formann, Stein Hogstad, tel: 91611639 Printo as, ved styrets formann Per Otto Nielsen, tel: 93058220
 
 
Stavanger, 23. mai 2014

©allkopi NetPrint